Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال حوزه کار با بیان اینکه در لایحه بودجه ۱۴۰۱ هیچ موردی برای پرداخت بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی دیده نشده است، از نمایندگان مجلس خواست یک ردیف اعتباری برای این منظور در بودجه پیش بینی کنند و دولت از محل فروش اموال تملیکی یا واگذاری سهام این منابع را به سازمان برگرداند تا هم وضع درمان و معیشت کارگران و بازنشستگان بهبود یابد و هم موضوع متناسب سازی سازی حقوق بازنشستگان دائمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمت الله پورموسی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: بودجه سال ۱۴۰۱ با توجه به شرایط فعلی و غیر قابل پیش بینی بودن اقتصاد در سال آینده خیلی مهم است و متاسفانه در بخش هزینه ای بودجه، بابت بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی هیچ موردی را پیش بینی نکرده اند.
وی افزود: هرچند سال گذشته ۸۹ هزار میلیارد تومان در مجلس مصوب و مقرر شد به صورت اوراق مشارکت و سهام واگذار شود ولی متاسفانه از اموال دولت هیچ چیزی واگذار نشد و پولی به سازمان تامین اجتماعی نیامد و همین امر  مشکلات زیادی را برای سازمان به وجود آورد.
این پیشکسوت کارگری ادامه داد:از اول سال تا الان سازمان تامین اجتماعی ماهیانه حدود ۱۷.۵ هزار میلیارد تومان به جمعیتی در حدود سه میلیون و  ۶۵۰ هزار نفر بازنشسته مستمری پرداخت می کند. قرار بود بعد از مرحله اول متناسب سازی، بخشی از بدهی دولت به سازمان پرداخت شود که مقدار بسیار کمی برگردانده شد و بعد از مرحله دوم متناسب سازی در بودجه ۱۴۰۰ مصوب شد که مبلغ ۸۹ هزار میلیارد تومان از طرف دولت به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت شود که آن هم تاکنون ریالی پرداخت نشده است.
به گفته پورموسی، این مسأله باعث شده ورودی و خروجی سازمان تامین اجتماعی همخوانی نداشته باشد و سازمان مجبور شود از محل درآمدهای خودش این مطالبات را پرداخت کند ولی از آنجا که درآمد تامین اجتماعی جوابگو نیست در حدود ۴۰۰۰ میلیارد تومان از بانک رفاه کارگران و بانکهای دیگر در ماه استقراض می کند که فقط حقوق بازنشستگان را پرداخت کند.
این فعال حوزه کار در باره واگذاری بانک رفاه کارگران و تامین بخشی از هزینه ها اظهار کرد:اگر سهام بانک رفاه کارگران واگذار شود، شرایط را برای بازنشستگان سخت‌تر می‌کند چون بانک رفاه بین نسلی و متعلق به بازنشستگان و کارگران است و صاحبان اصلی آن با واگذاری بانک‌ مخالف هستند. شاید این واگذاری به لحاظ اقتصادی کمک کند که سازمان تامین اجتماعی کمی نفس بکشد ولی جامعه کارگری و بازنشستگان مخالفند.
پورموسی پیشنهاد کرد: برای تقویت منابع سازمان تامین اجتماعی از محل فروش سهام و اوراق مشارکت و فروش اموال تملیکی دولت اقدام شود.
 به گفته وی اگر دولت از محل فروش اموال تملیکی خود منابع تامین اجتماعی را تقویت و بدهی خود را برگرداند، اجرای کامل متناسب سازی حقوق بازنشستگان محقق می شود.
پورموسی تصریح کرد: بر اساس بند ب ماده ۱۲ قانون برنامه ششم توسعه قرار بود متناسب سازی انجام شود که البته برای بازنشستگان کشوری و لشکری به طور صددرصد انجام گرفت ولی برای بازنشستگان تامین اجتماعی ۷۵ درصد این طرح عملیاتی شد و ۲۵ درصد باقی ماند که تاکنون انجام نگرفته است.
این پیشکسوت کارگری با بیان اینکه وقتی پولی در سازمان وجود ندارد، لایحه متناسب‌سازی چگونه دائمی شود؟ اظهار کرد: تنها راه این است که این مسأله مجدداً در لایحه بودجه در بخش هزینه‌ای دیده شود و دولت پای کار بیاید و از محل فروش اوراق مشارکت یا اموال تملیکی یا هر راه دیگری که درنظر می‌گیرد، این بدهی را بپردازد. اگر این منابع به سازمان برگردد هم تامین اجتماعی سرپا می شود و وضع درمان و معیشت کارگران و بازنشستگان بهبود می یابد و هم متناسب سازی حقوق باقی مانده بازنشستگان صورت می گیرد و لایحه دائمی می شود.

وی در پایان از نمایندگان مجلس خواست تا در خصوص بازگرداندن بدهی دولت به تأمین اجتماعی یک ردیف اعتباری در بودجه پیش بینی کنند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بازنشستگان کارگران همسان سازی حقوق بازنشستگان لایحه بودجه ۱۴۰۱ بانک رفاه کارگران فروش سهام اموال تملیکی كميسيون تلفيق سهام بدهی دولت به تامین اجتماعی اوراق مشاركت بازنشستگان لشگری و کشوری سازمان تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی حقوق بازنشستگان دولت به سازمان میلیارد تومان اموال تملیکی بدهی دولت متناسب سازی سازی حقوق بانک رفاه پیش بینی محل فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۳۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی

به گزارش خبرگزاری مهر، داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه در صفحه شخصی خود در ادامه تشریح ویژگی‌های ممتاز قانون بودجه ۱۴۰۳، اعلام کرد: «اعتبارات رفاه و تأمین اجتماعی از ۱۳۱ هزار میلیارد تومان (همت) در سال ۱۳۹۹ به ۶۳۰ همت در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: در این مدت، متوسط پرداختی ماهانه به مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از ۶۱۷ هزار تومان به یکهزار و ۶۹۰ هزار تومان افزایش یافته است.

هزار و ۷۲۸ میلیارد تومان برای کمک به تغذیه کودکان دچار سو تغذیه

در ادامه رئیس سازمان برنامه و بودجه در صفحه شخصی خود نوشت: تعداد مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از ۳.۲ میلیون خانوار به ۳.۹ میلیون خانوار افزایش یافته است.

عضو کابینه دولت سیزدهم افزود: همچنین، در دولت سیزدهم برای کمک به تغذیه کودکان دچار سو تغذیه، مبلغ ۸۴۰ میلیارد تومان در بودجه سال ۱۴۰۲ و مبلغ ۱,۷۲۸ میلیارد تومان در بودجه ۱۴۰۳ پیش‌بینی شده است.

کد خبر 6097076

دیگر خبرها

  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • شورای نگهبان نسبت به مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ایرادی نداشت
  • چرا متناسب سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین اجرایی نشد؟ | مابه‌التفاوت واریز خواهد شد
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد